USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Володимирщини турбується про заборгованість з виплати зарплат

15 Квітня 2009 10:46
Відбулося з асідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств і організацій господарського сектора району. Про це 15 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, на засіданні заслухали керівництво КП «Райбудремсервіс районної ради», де борги по зарплаті становлять 14 тисяч гривень і протягом минулого місяця продовжували зростати.
Проаналізувавши питання, комісія продовжила термін погашення заборгованості по зарплаті на цьому підприємстві до 1 липня цього року. До 1 червня має розрахуватися з боргами Хмелівківський комунгосп, який дотримується графіків погашення заборгованості.
У квітні ліквідовано борги із виплати заробітних плат у місцевих пожежних охоронах Стенжаричівської та Лудинської сільських рад, в Березовичівському комунгоспі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus