USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Влада Волині подякувала ветеранам за їхній героїзм. ФОТО

8 Травня 2009 16:44

Представники влади від імені усіх волинян вклонилися героям, які обороняли нашу країну від фашистських загарбників. Урочисті збори та святковий концерт до 64-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 194 - 1945 років відбулися у міському народному домі «Просвіта», – повідомляє 8 травня репортер «Волинських Новин».

Першим ветеранів під час урочистих зборів привітав Луцький міський голова Богдан Шиба. Він зауважив, що «війна була не у штабах та кабінетах. Проти загарбників воювали прості солдати». Тому наш обов’язок, вважає він, шанувати ветеранів Великої Вітчизняної війни та вічно пам’ятати про тих, хто не повернувся.
До привітань приєднався голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. «Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та концтаборів, і тим, хто відновив нашу державу», – подякував губернатор героям. Також він висловив сподівання що «ця війна для нашої держави була останньою і наступні покоління знатимуть про неї лише із підручників».
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк наголосив, що пам’ять про Вітчизняну війну ніколи не зітреться із пам’яті нинішній та прийдешніх поколінь, та зробив невеличкий екскурс в історію, розповівши про масштаби та втрати, які принесла із собою трагедія 1941-1945 років.
Також під час зборів відбулося покладення квітів на Меморіалі Пам’яті усім героям, що загинули під час війни, та вручення ветеранам державних і урядових нагород. По завершенні привітань відбувся святковий концерт приурочений Дню Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus