USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Влаштували свою святкову лінійку: поблизу Одеси п'яні підлітки станцювали на капоті авто

1 Вересня 2021 15:04
В Одеській області троє молодиків влаштували шоу на території професійно-технічного ліцею, де один із них навчається. Хлопці заїхали на подвір’я на авто ВАЗ, ввімкнули гучну музику і влаштували танці.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Інцидент стався сьогодні, 1 вересня, зранку у Подільську. Троє нетверезих юнаків перед початком святкової лінійки заїхали у двір Подільського професійно-технічного ліцею на авто ВАЗ, увімкнули гучну музику і заходилися гопцювати на даху автівки.

«Танці» припинили правоохоронці, яких викликали педагоги ліцею.

Патрульні забрали хлопців до відділку, де за появу у громадському місці у п’яному вигляді на 16-ти та 17-річного братів поліцейські склали протоколи за ст. 178 КУпАП, а на старшого з них – ще й за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП). 18-річний водій автомобіля за кермування транспортом у нетверезому стані відповідатиме за ст. 130 цього ж кодексу.

«Адміністративний протокол ювенальні поліцейські склали ще на одного неповнолітнього – 17-річного студента цього навчального закладу, який прийшов на лінійку у стані сп’яніння. Урочисті заходи відбулися за планом, а правопорушники відповідатимуть згідно з чинним законодавством»,- прокоментував подію начальник Подільського РУП Олександр Ноздратенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хех Показати IP 1 Вересня 2021 16:12
ПТУ, ВАЗ, бурсаки ... Що ви хочете від "наріду 73%"? Це опора зе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus