USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині викрили підпільну заправку

2 Грудня 2015 12:57
Оперативники ДФС в рамках операцій «Акциз-2015» та «Нафтопродукт-2015» на Волині припинили діяльність підпільної АЗС.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Незаконний бізнес з реалізації дизельного пального у Ковелі викрили працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках заходів операцій "Акциз-2015" та "Нафтопродукт-2015".

Днями в місці здійснення діяльності нелегальної АЗС оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області провели обшук. В складських приміщеннях, що орендуються одним з приватних підприємств, співробітники податкової міліції ГУ ДФС Волині вилучили 700 літрів дизельного пального, резервуари та обладнання для розливу і зберігання пально-мастильних матеріалів.

Незаконну реалізацію пального організатори підпільного бізнесу фіксували через незареєстровані реєстратори розрахункових операцій (касові апарати).

Загалом в ході обшуку вилучено товарно-матеріальні цінності та готівку на суму понад 150 тисяч гривень. Наразі тривають заходи по встановленню осіб, причетних до організації незаконної реалізації підакцизної продукції, а також вирішується питання щодо призначення відповідних судових експертиз.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Бандера Показати IP 2 Грудня 2015 15:38
А з вигляду таке пристойне місце. Я б свого Туарега там заправляв
Анонім до Степан Бандера Показати IP 4 Грудня 2015 09:56
Я впевнений, що на таких заправках пальне здебільшого якісніше ніж на відомих брендових АЗС.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 17:21
Ото "викрили"!!!Та в кожному райцентрі Волині по 10 штук таких "заправок".Саме основне,що на них заправляються "на шару" всі державні структури починаючи з відділів райдержадміністрацій,а то й перераховують бабло чорним нафтовим підприемцям.НЕ смішіть людей ,працюйте, а то в районах скоро нелегальні заправки разом з особняками будуть у вирій летіти."Виявили" 700л,та в одного "чорняка" на власному подвір"і стоять 50кубові цистерни і заправляе він ментів,прокуратуру,податківців і всіх інших за цінами на 4-5гр. меншими,як на стаціонарних АЗС .
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 09:58
І кому вони (ДФС) зробили краще?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus