USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Власнику двічі знесеного кіоска у Луцьку не дозволили встановити його втретє

9 Лютого 2017 14:50
Чоловік, який двічі викупляв знесений кіоск у Луцьку, не зміг встановити його втретє – так вирішив суд.

Так, Муніципальна поліція виграла справу у підприємця Віталія Оксенчука щодо демонтажу кіоску на території автостанції №1. Про це йдеться на сторінці луцьких муніципалів у Фейсбуці.

«Сьогодні було виграно чергову справу щодо демонтажу об’єкту на вул.Конякіна,39 (автостанція 1) на виконання рішення виконавчого комітету», - йдеться у повідомленні.

Як пишуть муніципали, 1 лютого, Віталій Оксенчук звернувся втретє з заявою забрати кіоск, вказавши, що його знову розташує на АС 1. «На даний момент звернення знаходиться на розгляді у відповідних органах, так, як видно, що буде порушено закон. Саме цього чоловіка транслювало по ТБ місцеве ЗМІ розказуючи, що муніципали діють поза законом», - йдеться у дописі.

Нагадаємо,Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Луцьку під покровом ночі зносили кіоски.Так, муніципали в ніч з 27 на 28 жовтня 2016 року розпочали демонтаж кількох кіосків, що розміщенні на території автостанції №1.

Між муніципалами, які приїхали разом зі своєю начальнецею Юлією Сиротинською, та підприємцем Віталієм Оксенчуком сталася сутичка, під час якої травмували власника кіоску Віталія. Оскільки його скрутили і не дали винести товар, зі слів чоловіка, під час підняття кіоску все всередині попадало і побилося, потекла вода з днища, тріснуло вікно і прогнувся дах; понищено товарів на велику суму грошей.

Після інциденту пан Віталій викупив кіоск і встановив на тому ж самому місці, проте 10 листопада 2016 року муніципали знову його знесли.

Втретє встановити кіоск на автостанції підприємцю не дозволили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 9 Лютого 2017 15:52
треба було віталію іти в суд з гранатою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus