USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Внаслідок ракетного удару по Львівщині постраждала однорічна дитина

15 Червня 2022 16:20
Внаслідок запуску окупантами ракети з акваторії Чорного моря на Львівщині постраждав однорічний хлопчик. Окрім того, повідомляють про пошкодження 26 житлових будинків, 3 об'єктів торгівлі та 3 адмінбудівель.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Наші сили ППО збили над Золочевом ракету, ймовірно "Калібр". Уламки ракети впали на цегельню. Постраждали шестеро людей. Серед них однорічний хлопчик. Усі постраждалі у задовільному стані. Лікуються амбулаторно", - повідомив він.

Козицький зазначив, що люди перебували на території цегельні та у житловому секторі неподалік.

"Знищений дах цегельні на площі 1250 метрів квадратних, пошкоджені стіна, сусідня складська будівля та 2 автомобілі. Загалом пошкоджені 26 житлових будинків, 3 об'єкти торгівлі та 3 адмінбудівлі. Переважно це пошкодження вікон, дверей та стін", - резюмував очільник Львівщини.

Нагадаємо, у вівторок, 14 червня, під час повітряної тривоги сили ППО збили російську ракету, яку окупанти запустили з акваторії Чорного моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus