USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вночі в Одесі прогриміло два потужних вибухи

12 Червня 2015 08:12
Невідомі підірвали рекламні щити з проукраїнськими написами.

12 червня близько 2:10 ночі в Одесі прогриміли два потужні вибухи. Про це повідомляє місцеве видання Таймер, а також підтверджують численні пости в соціальних мережах, - інформує ТСН.

Один вибух стався на перехресті Великої Арнаутської та Старопортофранківської. У соцмережах вже з'явилися фото з місця вибуху - був підірваний білборд з написом, що Крим - це Україна.

Другий вибух стався на Адміральському проспекті. Тут зловмисники атакували рекламний щит із повідомлення про побутовий сепаратизм.

За даними правоохоронців, еквівалент вибухових пристроїв дорівнював 200 грамам у тротиловому еквіваленті. Встановлюються всі обставини даної події. Постраждалих в результаті вибухів немає, - інформує УНІАН.

Як зазначається, на місці події працюють дві слідчо-оперативні групи та керівництво одеської міліції. Територію обстежують фахівці вибухотехнічної служби.
Відомості про події внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими попередньо визначено правову кваліфікацію подій, як пошкодження майна, передбачених ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НАРОД УКРАЇНИ Показати IP 12 Червня 2015 11:04
проклятий народом україни індексаційний вор яйценюк!!!!!!!!!!!!!
Анонім до НАРОД УКРАЇНИ Показати IP 12 Червня 2015 13:49
подумаєш... саакашвілі взагалі у міжнародний розшук обявлений в грузії як злочинець і нічого - переховується в україні, навіть отримав вже українське громадянство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus