USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ВНУ бракує студентів?

8 Серпня 2008 10:10
Волинський національний університет імені Лесі Українки оголошує додатковий прийом документів на перший курс освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» (платна форма навчання). Про це 8 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомляє інформаційний центр ВНУ, студентів набирають на навчання за напрямами: «Журналістика», «Видавнича справа та редагування», «Українська мова та література», «Мова та література (російська)», «Мова та література (польська)», «Міжнародні відносини», «Математика», «Інформатика», «Облік і аудит», «Історія», «Політологія», «Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури», «Право», «Хімія», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Фізика», «Біологія», «Лісове і садово-паркове господарство», «Дошкільна освіта»,  «Початкова освіта», «Початкова освіта», «Соціальна педагогіка», «Мова та література (англійська)», «Мова та література (французька)» «Мова та література (німецька)», «Прикладна лінгвістика», «Психологія», «Психологія», «Географія», «Геодезія, землевпорядкування і кадастр», «Соціологія», «Культурологія», «Філософія», «Фізичне виховання», «Фізичне виховання», «Спорт», «Здоров’я людини», «Образотворче мистецтво», «Хореографія», «Хореографія», «Музичне мистецтво», «Музичне мистецтво».
Прийом документів триває до 26 серпня 2008 року.
Довідково:
Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук оголосив догану ректорові Волинського національного університету імені Лесі Українки Коцану. Підставою для цього стали неодноразові звернення абітурієнтів і громадськості щодо непрозорості проведення вступної кампанії в цих вишах. Міністерством освіти і науки України були здійснені екстрені перевірки, які підтвердили факти порушення Умов прийому.
Зокрема, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки під час оприлюднення списків осіб, що рекомендуються до зарахування на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра напряму «Право» за державний кошт, допущена фальсифікація інформації щодо кількості балів абітурієнтів з-поміж випускників довузівської підготовки. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Вересня 2008 16:22
Про те,що Коцан хабарник всі знають давно - звідтоді, коли він працював в Укрспецюсті. За ті гроші, які він накрав він і купив посаду ректора.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2008 12:18
багато фігні всілякої вчиться на прикладній лінгвістиці, непотрібної.
sicktrans.ru Показати IP 31 Березня 2009 17:42
Одним из наиболее важных этапов оказания помощи является транспортировка больных для дальнейшего медицинского наблюдения и лечения. Перевозка больных на машине скорой помощи (реанимобилем), скорая помощь для медицинской эвакуации, подготовка пациента к перевозке, неотложная помощь, вызов врача на дом - все это на сайте перевозки больных sicktrans.ru. Забота о пациенте, чуткое понимание проблемы в сочетании с высоким профессионализмом - вот главные отличительные черты надежной фирмы. Перевозка больных в больницу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus