USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Водія, який збив насмерть двох дівчат у Прилісному, взяли під варту

3 Серпня 2017 17:53
За принципової позиції прокуратури Волинської області водію, який скоїв смертельний наїзд на людей у селі Прилісне Маневицького району Волинської області та зник з місця пригоди, суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як відомо волинянам, дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі 2 серпня 2017 року. 42-річний житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою «MAN», наїхав на лавку, на якій сиділи троє підлітків. Унаслідок наїзду 16-річна та 17-річна дівчата загинули. Ще одного постраждалого - 16-річного хлопця - шпиталізували.

Водій з місця ДТП зник, проте завдяки скоординованим діям правоохоронців його швидко знайшли та затримали. Свідчень водій не дає, оскільки перебуває у шоковому стані.

Йому оголошено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Ухвалою суду водія також обмежено в користуванні правом керування транспортними засобами.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Показати IP 3 Серпня 2017 18:09
Яке н...й позбавлення прав?йому за таке потрібно мінімум 20 років за гратами провести,це ж не вперше в його житті вбивство по пяній макітрі
валентин до Богдан Показати IP 3 Серпня 2017 23:10
Не 20, а пожиттєво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus