USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водія підрозділу «Буг» Саші «Харківського» затримали п’яним за кермом

14 Травня 2018 12:12
У місті Ковелі на вулиці Володимирській пізно ввечері працівники поліції затримали автомобіль марки «Volkswagen Transporter», водій якого був п’яний, але від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків, інформує Район.Ковель.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, а його захисник пояснив, що правопорушник є учасником бойових дій в зоні АТО, являється водієм машини супроводу громадського формування «Буг» (керівником якого є Олександр Калюжний, він же – Саша Харківський) при супроводженні гуманітарних вантажів в зоні проведення антитерористичної операції, за що нагороджений орденами, медалями та нагородним пістолетом.

В підтвердження даних обставин водій надав суду посвідчення про свої нагороди, які було долучено до матеріалів справи.

До речі, після цього інциденту з п’яним керуванням його працевлаштували водієм у сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки (село Колодяжне), яке входить до бізнес-інтересів колишнього голови Ковельської райдержадміністрації, екс-депутата Волинської обласної ради від Партії регіонів Івана Смітюха.

Під час судового засідання водій та його захисник заявили прохання передати матеріали справи на розгляд СТзОВ ім. Лесі Українки і надали відповідне клопотання голови зборів товариства.

Постановою Ковельського міськрайонного суду на водія «Бугу» накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Раніше видання повідомляло, що «Молодика з ковельського підрозділу «Буг» впіймали на бурштинових копанках», а самого керманича «Бугу» Сашу Харківського у січні 2017 року разом з двома іншими особами суд виправдав у звинуваченні в організації у Ковелі грального бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Культура мультура Показати IP 14 Травня 2018 12:51
Однак це не проканало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus