USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій Mercedes, якого спіймали п’яним біля Луцька, заплатить 34 тисячі штрафу

29 Серпня 2021 18:36
Водія Mercedes-Benz Vito, якого біля Луцька спіймали п’яним за кермом, на три роки позбавили водійського посвідчення. Також він заплатить 34 тисячі гривень штрафу.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Як йдеться у матеріалах справи, 22 травня близько 23 години в селі Гірка Полонка патрульні помітили водія, який керував автомобілем Mercedes-Benz Vito з ознаками алкогольного сп'яніння, адже мав різкий запах алкоголю з ротової порожнини, виражене почервоніння обличчя. Проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння чоловік відмовився.

Тож його дії були кваліфіковані, як порушення п. 2.5 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність за ч.2 ст.130 КУпАП.

На судове засідання обвинувачений не з'явився. Неявку обвинуваченого, хоча його й повідомляли про засідання, суддя розцінив, як намагання уникнути відповідальності за вчинене адміністративне правопорушення.

Взявши до уваги всі обставини справи, суд призначив волинянину 34 тисячі гривень штрафу, а також позбавив права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 29 Серпня 2021 21:58
Мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus