USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій судився з начальником автодору за пошкоджене через ями авто

8 Грудня 2017 12:21
Водій автомобіля Ауді С4 з реєстраційними номерними знаками, які видані у місті Влодава Республіки Польща, влетів у вибоїну на дорозі, внаслідок чого іномарка отримала механічні пошкодження. Це трапилося у жовтні цього року на дорозі між селами Доротище та Заріччя Ковельського району.

Ковельським відділом поліції було складено протокол про те, що начальник філії «Ковельський автодор» Роман Денисюк порушив правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг, в результаті чого зазнала пошкоджень вищевказана іномарка на «бляхах». Про це повідомляє Район.Ковель.

З’явившись на виклик до суду, Роман Денисюк не визнав факт вчинення правопорушення. Він пояснив, що станом на жовтень 2017 року на філію «Ковельський автодор» виділено всього-на-всього 13 тисяч гривень, з яких на ямковий ремонт коштів взагалі не було заплановано, а тому даний вид робіт не міг бути виконаний. Крім цього, за його словами, інформації про ямковість на ділянці автодороги Т-0311 між селами Доротище та Заріччя до філії не надходило.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська вказала, що винуватість начальника автодору відділом поліції не доведено належними та допустимими доказами. Мовляв, у даному конкретному випадку Роман Денисюк, як посадова особа, не є учасником дорожнього руху. Суду також не надано доказів, які б підтверджували його повноваження, як начальника «Ковельського автодору», стосовно ремонту та утримання зазначеної в адмінпротоколі автомобільної дороги.

Отож, провадження в справі суддя закрила у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
*** Показати IP 8 Грудня 2017 14:54
Повноваження не доведені .То за що отримує зарплату.Нас що за дурнів рахують.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2017 19:23
какое небо голубое !!!!!!!! і я не я, і хата не моя
Дорожники Показати IP 9 Грудня 2017 08:37
Доброго всім дня! Зрозумійте правильно прошу наперед. Як начальник автодора може відповідати за те, що держава не фінансує вже десятками років... Наші дороги давно потребують капітальних ремонтів, а місцями і нового будівництва, але ж на це ніхто гроші не виділяє... Проводяться тільки ямкові ремонти з року в рік, латка на латкі... Яма може утворитись за добу, після дощів, так як той асфальт вже давно треба було 2-3 рази перекласти. От в нас і привикли шукати винуватого на низах... Шановні водії будьте обережніші, так як ще доріг в нас довго не буде. А зарплату отримує, за те що та дорога взагалі ще існує, а так би вже не було по чому їздити. Є приклади в Миколаївській, Запоріжській обл. і т.д. - це там іде мова про міжнародні дороги (що напорядок більше фінансуються)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus