USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Водіям пропонують технології приховати номери від ДАІ

6 Серпня 2013 09:33
Українським водіям пропонують все нові пристрої для того, щоб сховати номери машин від фотокамер на дорогах, пише Сегодня. В інтернеті пропонують так звані «spy-рамки».

Прилад нібито генерує інфрачервоні промені, які не дають камері зафіксувати номер. «Інспектор не помітить ніяких змін. Номер закріплюється на передбаченому місці, він чистий і читається», - запевнив Олександр, який продає таку техніку в інтернеті, - інформує ТСН.

Набір з двох рамок обійдеться автолюбителю в $ 200.
У ДАІ кажуть, що, швидше за все, такі пристрої - спосіб обдурити наївних автолюбителів. Не вірять таким рамкам і експерти. «Як тільки ввели «Візир», в інтернеті з'явилася маса всяких пристроїв: і балончики, які бризкають на номери, і рамки, які під певним кутом приховують номер. Я їх всі перевірив, включаючи і нові рамки, - все це не працює на практиці», - говорить експерт проекту «Дорожній контроль» Єгор Воробйов.
Ще одна українська новинка - рамка-шторка за 900 гривень, яка закриває номери у разі необхідності. Друга – «рамка-перевертиш» за 3000 гривень, яка дозволяє перевернути номер і замінити його на іншим. Раніше повідомлялося, що в українських водіїв ще є шанс вплинути на підвищення штрафів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 6 Серпня 2013 10:06
лохотрон.
432 Показати IP 6 Серпня 2013 10:20
Луцькі менти покривають збанкрутілий "Західінкомбанк" щоб вкладчики не отримали свої депозити.Що робить прокуратура?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus