USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Водієві автобуса, через якого запізнилися на перший дзвоник школярі, оголосили догану

1 Вересня 2017 15:18
Догану водію автобуса на маршруті № 9 оголосили за недотримання графіку руху: сьогодні через дії водія батьки з дітьми були змушені на свято першого дзвоника до школи №20 йти пішки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 30-ї сесії Луцької міськради 1 вересня.

Як повідомив депутат Євгеній Ткачук, його усний запит сьогодні оперативно розглянули в управлінні транспорту та зв’язку і начальник управління Анатолій Миронюк поінформував, що за повідомленням адміністрації ПрАТ «Луцьке АТП 10-701», яке обслуговує автобусний маршрут №9, за порушення графіку руху Водію Глущуку В.В. оголосили догану. Якщо дії водія повторяться у майбутньому, депутат просив звертатися до нього, або у міськраду – на подібні речі обіцяють серйозно реагувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ася Показати IP 1 Вересня 2017 15:29
Да здравствує догана в одне місце за*** .невозив і не буду!!!!!!Саме главне бабло ,а піхота може пройтись ! Не грудень
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2017 15:56
А серйозно це як? Скажете водію ну-ну-ну чи просто напишете що сказали? А що від цього зміниться? Коли в Луцьку буде нормальний перевізник?
valdis peish Показати IP 1 Вересня 2017 16:35
Луцьке АТП 10-701 саме гамняче з перевізників в нас на 1 маршруті був частний перевізник в народу до нього претензій не було водіі були як рідні дружина за день попала до одного і того самого водія в 4 раз то він грошей не взяв сказав ти вже сьогодні достатньо заплатила і тут вдруг трах бабах ці клоуни виграли тендер перші тижні це взагалі жесть в них автобусів не вистачає так якого ви біса полізли а зара повна срака водіі хамло з рейсів зізжають пасажирів ігнорують не забирають в вечірній час
Шо Показати IP 2 Вересня 2017 08:07
Вчора до унівєра іхала з пересадками, бо якась с*ка, тобто водій маршрутки №12 не захотів зупинитись!!!Хоча маршрутка не була забита!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus