USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькі школярі йшли на перший дзвоник пішки через маршрутника

1 Вересня 2017 12:11
Водій маршрутки №9 не приїхав на кінцеву зупинку в селі Рованці, тому батьки з дітьми були змушені на свято першого дзвоника до школи №20 йти до школи пішки.

Про це стало відомо під час 30-ї чергової сесії Луцької міської ради.

Депутат Євгеній Ткачук зазначив, що виборці розповіли йому про цю прикру ситуацію сьогодні вранці. О 8:30 водій не приїхав на кінцеву зупинку в селі Рованці, відтак, люди були змушені декілька кілометрів йти пішки на свято першого дзвоника до школи №20.

Депутат звернувся до начальника управління транспорту та зв'язку Анатолія Миронюка з проханням до кінця сесійного засідання покарати водія.

«Вимагаю, щоб водій був покараний і щоб доповіли, як саме. Люди кажуть, що такі ситуації трапляються на цьому маршруті неодноразово», - зазначив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 1 Вересня 2017 12:20
Хай ще поцікавляться чому маршрутки до ладу не приводять,затерті,поломані,брудні їздять...обіцяли після підняття ціни до 4 грн.зразу все буде добре,як їздили зламки,так і далі їздять.чи чекати слідуючого подорожчання?Знову пообіцяють,якщо не розваляться до того часу
Нічого Показати IP 1 Вересня 2017 12:59
страшного, діти з району , що біля магазину Нової Лінії в четверту школу постійно мусять ходити пішки, а ще в третю і першу школи, правда ці хоч знахордяться ближче, бо довбана 31 маршрутка, єдина що сполучає наш район з проспектом Волі, їздить як заманеться, з інтервалами в сорок хвилин, або довше, або як щось в лісі здохне величезне, то через тридцять може приїхати. Вже тисячу разів говорено переговорено сигналізовано про це в міську раду, а реакції нуль, всім до с...ки. Відчутне покращення, яке обіцяли коли ціну за проїзд піднімали, нічого не скажеш.
скептик Показати IP 1 Вересня 2017 13:27
а може, пора миронюка міняти ?
Реаліст Показати IP 2 Вересня 2017 14:17
Вже пізно міняти він вже похоронив транспорт Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus