USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водії Волині вийдуть на акцію протесту

12 Листопада 2015 10:14
Завтра, 13 листопада, в Нововолинську пройдуть акції протесту, які пов’язані із закриттям центру ДАІ у місті. Йдеться про реорганізацію Міністерства внутрішніх справ, а саме: припинення роботи Центру ДАІ 0703, який знаходиться в Нововолинську і обслуговує міста Нововолинськ, Володимир-Волинський, а також Володимир-Волинський та Іваничівський райони.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Так, у зв’язку з реорганізацією МВС, було видане відповідне розпорядження про припинення несення служби щодо забезпечення безпеки дорожнього руху центром ДАІ у Нововолинську.

Акції протесту розпочнуться о 12:00 біля приміщення Центру ДАІ 0703, що навпроти відділення міліції. Організаторами виступають автоклуб «DRIVE2 Нововолинськ», Нововолинська та Володимир-Волинська автошколи, які обурені діями Міністерства, яке і проводить реорганізацію.

У Нововолинському Центрі ДАІ 0703 ситуацію коментують наступним чином:

«На даний час Центр ДАІ 0703, який обслуговував території, на яких проживає біля 155 тисяч населення, тимчасово не працює, є повідомлення в усній формі, що у зв’язку із проведенням реорганізації Міністерства внутрішніх справ, його буде ліквідовано, а на території Волинської області буде функціонувати лише чотири підрозділи у містах Луцьк, Ковель, Камінь-Каширський та Горохів. Із цього приводу ми звернулись до міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, щоб він посприяв у збереженні підрозділу в нашому місті, так як після ліквідації центру з обслуговування ТЗ виникне безліч скарг та нарікань у зв’язку з великою відстанню, яку прийдеться долати мешканцям наших районів до найближчих, які планують створити/залишити (Луцьк, Горохів або Ковель)».

Нововолинська автошкола стверджує, що дії щодо реорганізації, які проводить Міністерство, створить великі незручності для навчального закладу, що займається підготовкою водіїв: реєстрація груп, доїзд слухачів для здачі теоретичних та практичних екзаменів.

Автоклуб «DRIVE2 Нововолинськ» вважає розпорядження про припинення несення служби щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на даний час є недоцільне. Голова автоклубу Василь Власюк розповів наступне: «НаНововолинськ та Володимир-Волинський і так лишилось кілька інспекторів, процент аварійності і порушень правил дорожнього руху, тільки в нашому місті, зашкалює. Поліції поки не видно навіть «на горизонті», а тут «реорганізовують» вже! Так не робиться, проведіть спочатку реформу – тоді «припиняйте». Також подивіться, які незручності будуть мати прості водії, які продаватимуть чи купуватимуть автівки, або захочуть перереєструвати. Для них оформлення будь-яких документів, чи отримання певних довідок, стане набагато затратним. Кожного разу прийдеться долати відстані від 150 до 200 кілометрів витрачаючи свої кошти і час».

А ще голова автоклубу додає: «Подивіться на карту області! Чотири центри, які мають функціонувати на Волині - це явно замало! Нововолинську, Володимиру та Іваничам, де проживає велика кількість водіїв, явно потрібний такий Центр поблизу. Набагато доцільнішим буде, якщо водії Горохова будуть їздити до Луцька, все таки одне місто, а не три!»

Організатори запрошують всіх водіїв та небайдужих громадян приєднатись до акції протесту 13 листопада у Нововолинську, початок о 12:00 біля МРЕВ ДАІ, - повідомляють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ххх Показати IP 12 Листопада 2015 10:28
хлопці,все життя машинами торгувати не будете. До Горохова не 150км,а час завжди втрачається,тільки в кого і на що.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2015 10:29
а нафіга те дай в Камінь-Каширську? невже там більше водіїв ніж Володимирі і Нововолинську???
Анонім до Анонім Показати IP 12 Листопада 2015 11:15
А тебе мало того, что 1% волынян ежегодно гибнет на дорогах? После планируемой реорганизации ГАИ это количество только увеличится, так как количество гаишников на дорогах уменьшится.
Андрій Показати IP 12 Листопада 2015 11:08
Ламаються відпрацьовані схеми, за кордоном стоїть куча лахів, які вже зареєстровані в МРЕО, тільки перегнати. Всьо пропало, всьо пропало...
Анонім до Андрій Показати IP 12 Листопада 2015 11:34
По поводу МРЕО - у оставшихся МРЕО просто увеличится количество "приносящих". А вот что ты скажешь по поводу этого: «НаНововолинськ та Володимир-Волинський і так лишилось кілька інспекторів, процент аварійності і порушень правил дорожнього руху, тільки в нашому місті, зашкалює. Поліції поки не видно навіть «на горизонті», а тут «реорганізовують» вже! Так не робиться, проведіть спочатку реформу – тоді «припиняйте»
Не розкривай схеми)) до Андрій Показати IP 12 Листопада 2015 13:34
цеж перегонщиги з мреовцями обєднуються для того щоб не виявили їхні схеми нібито ввезення авто..за 500 баксів реєсрували мох і болото закінчилось время перегонщиків)))
Роман Показати IP 12 Листопада 2015 11:38
люди, кого ви беретесь захищати??? ту клоаку хабарників і "рішал" з їхніми довідка-рахунками (що воно таке взагалі, назва якась чудернацька)... розігнати до біса, трохи потерпіти і отримати нормальні послуги онлайн: записався, прийшов, просунув у вікно квитанції оналйн платежів і все, крапка. Розумію, що не зразу буде так, не за місяць-два, але не буде НІКОЛИ, якщо будемо грудьми ставати на їхній захист!! На рахунок аварійності: місцеві всі знають центральне перехрестя міста біля Салюту, його дуже складно проїхати без порушення. Коли там стояв патруль - гроші косились за будь-що: проїзд на жовте світло, не пропустив пішохода, який за 15 метрів від машини і т.д. Декілька років їх там уже не видно. Хтось назве мені аварію на даному перехресті? Зате їх ніколи не було на відрізку між світлофорами на Ковельській (Салют-Лакомка), де навіть одна припаркована автівка робить аварійну ситуацію. І скажу банальність: одна камера спостереження здатна зловити на порядок більше порушників і гроші не бере.
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 12:14
От здавалося що ж потрібно для того щоб підняти повагу до працівників ДАІ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus