USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водопровідно-каналізаційні господарства Волині працюють з порушеннями

18 Листопада 2008 10:21
Інспекторським складом теруправління Держгірпромнагляду по Волинській області проведено цільову перевірку організації та виконання ремонтних, регламентних та газонебезпечних робіт, – повідомляють 18 листопада «Волинські Новини».
За інформацією Держгірпромнагляду, перевіряли підприємства водопровідно-каналізаційного господарства ТзОВ «Луцький райсількомунгосп», комунальне підприємство «Луцькводоканал», Володимир-Волинське управління водопровідно-каналізаційного господарства (УВКГ), підприємство «Нововолинськводоканал».
За результатами обстеження та з метою запобігання травматизму припинили виконання чотирьох видів робіт та заборонено експлуатацію 10 одиниць обладнання. За допущені порушення вимог нормативних актів про охорону праці до адмінвідповідальності притягнуто 5 посадових осіб, у тому числі одного першого керівника.
Під час перевірок виявили порушення вимог законодавства про охорону праці: працівники, які виконують роботи з підвищеною небезпекою, не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці; товариство СГ ТзОВ «Луцький райсількомунгосп» не отримало дозволу Держгірпромнагляду на виконання робіт з підвищеною небезпекою і експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.
Також працівники Володимир-Волинського УВКГ не в сповна забезпечені засобами індивідуального захисту, запобіжними та рятувальними поясами, протигазами.
До того ж, на редукторах кисневого балону та балону з горючим газом газозварювальної установки Володимир-Волинського УВКГ експлуатуються несправні манометри; у дільницях каналізаційних мереж і каналізаційно-насосних станцій не проводяться заняття щодо імітації аварій і катастроф; на рятувальному поясі і страхувальній мотузці дільниці водопровідних мереж підприємства «Нововолинськводоканал» відсутні відмітки про випробування тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus