USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водинадцяте поспіль: луцька байдарочниця стала чемпіонкою України

16 Серпня 2021 09:58
У другий день командного чемпіонату України, який є відбірковим на чемпіонат світу, відбулися змагання на дистанції 500 м. І знову головна увага була прикута до боротьби в одиночках.

Про це повідомляють на сайті Федерації каное України.

Хоча в байдарці, що жіночій, що чоловічій, так, чи інакше, було все можна було передбачити заздалегідь. Адже є таке неписане правило на дистанції 500 м: стартують всі, а перемагають Олег Кухарик і Марія Повх. Олег, взагалі, завжди, коли стартує на 500-метрівці на національних змаганнях, перемагає (з 2015-го року), Марія не віддавала пальму першості в цьому класичному виді з чемпіонату України 2016-го року. Не трапилося дива і цього разу. Більш, ніж солідна перевага фаворитів. І, таким чином, переможна серія Кухарика сягнула 9-ти національних змагань, а Повх – 11-ти. Домінація в чистому виді.
За підсумками змагань на дистанції 500 метрів на участь в екіпажах, згідно з системою відбору, тепер також претендуватимуть Іван Семикін, Василь Смілка, Олександр Сиромятников, Марія Повх (також і як учасниця Олімпійських ігор-2020), Інна Грищун і Олена Скворцова.

А Олег Кухарик в третій день змагань спробує виграти і на дистанції 1000 м і, таким чином, зробити «золотий хет-трик» на цьому чемпіонаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus