USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волейбол: на Луцьк чекає волинське дербі

12 Лютого 2016 14:52
В 11-му турі жіночої Суперліги з волейболу луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» вдома прийматиме рівненську «Регіну».

За чотири тури до завершення першої частини чемпіонату особливо загострилася боротьба за останню путівку у «фінал чотирьох». На неї претендують луцька команда та тернопільська «Галичанка». Очні поєдинки вони вже провели, тепер – заочна боротьба. Календар у суперників приблизно рівний – шість матчів з командами першої трійки та два з командою з нижньої частини турнірної таблиці. У турнірній таблиці лучанки відстають від галичанок на 4 очки.

Нагадаємо, в 10-му турі волинянки двічі перемогли вінницький «Медуніверситет».

Цікаво, що з фаворитами конкуренти гратимуть три тури поспіль, причому «Галичанка» розпочинає цю серію вже в цьому турі, а завершить чемпіонат в Чернігові.

Свій шлях до фіналу «Континіум-Волинь-Університет» розпочне матчами з рівненською «Регіною». Ігри відбудуться в залі обласної ДЮСШ (вулиця Шевченка, 3) у п’ятницю, 12 лютого, о 18:00 та в суботу, 13 лютого, о 11:00. Статистика останніх чотирьох сезонів показує, що лучанки не програли рівненчанкам жодної гри.

«Волинь» - «Регіна»

Статистика : (останні чотири сезони):

16 матчів (+16-0, партії – 48-8, очки – 40-3).

Орієнтовні склади:

«Волинь»: Осачук, Скрипник, Собчук, Ужва), Рудик, Яцків; Карасьова (л).

«Регіна»: Бєлова, Пономаренко, Овезгельдієва, Скорохід, Лозінська, Грицуняк (к); Вікторчук (л).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus