USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Третя поразка луцьких волейболісток поспіль

6 Грудня 2014 14:29
У рамках шостого туру жіночої Суперліги з волейболу до Луцька приїхала волейбольна команда «Сєвєродончанка». Команда з Луганщини проводить усі матчі першого кола на виїзді через напружену ситуації на малій батьківщині, але від того, здається, у неї тільки зростає бажання перемогти.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Сєвєродончанка» - 2:3 (10:25, 25:22, 19:25, 26:24, 9:15)

Повним розгромом господарів розпочався матч у стінах ОДЮСШ у Луцьку. Безпорадність у прийомі загнала команду Богуслава Галицького у глухий кут – 10:25.

У другому сеті Богуслав Андрійович розпочав незвичну для нього кадрову ротацію. При рахунку 1:4 він змінив основну ліберо Анастасію Карасьову на Інну Єфимчук. Заміна спрацювала. Зменшився відсоток браку у прийомі і волинянкам вдалося вигристи локальну перемогу. Крапку у партії поставила Анастасія Тищенко – 25:22.

У третьому сеті успішніше стартували лучанки – 3:0, 6:4. Та на першу технічну лідерами пішли гості – 7:8. Після «Севєродончанка» випереджала волинянок на два-три м’ячі. Партія завершилася з рахунком 19:25.

Переламати хід подій наставник лучанок знову вирішив замінами, що він робить вкрай рідко. На майданчик замість сьомого номера Тетяни Яцків у третю зону він випустив Ірину Собчук, а згодом поміняв у четвертій Лювов Ужву на Марину Скрипник. До речі, для останньої це був дебютний матч у Суперлізі. Велику кількість замін пояснює передматчевий коментар Галицього, де він повідомив, що перед туром майже вся команда перехоріла. Тим не менше, лавка запасних не підвела, а зіграла доволі впевнено. Програючи 23:24, господарі зуміли перехилити шальку терезів на свою користь – 24:26. Відзначимо надрезультативну гру Анни Степанюк, адже половина всіх успішних атак – її рук діло.

В останній партії Галицький зробив три зворотніх заміни, та перемогти волинянкам не судилося. На останій сет «Сєвєродончанка» зібралася і таки перемогла – 9:25.

«Можу відзначити лише Степанюк, тільки вона добре зіграла, решта зіграли нижче свого рівня, - коментує гру головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький. – У матчі-відповіді мусимо перемагати. Ми вже побачили, яка «Сєвєродончанка» у цьому сезоні, тому ми зможемо у другій грі зробити все для того, щоб перемогти».

У інших матчах туру «Білозгар-Медуніверситет» впевнено вдома переміг чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» 3:0, запорізька «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» здолала Галичанку-ТНЕУ» 3:2, а южненський «Хімік» прогнозовано тріумфував у грі з «Регіною-МЕГУ» 3:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus