USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волкер: представництво США на інавгурації Зеленського буде найвищого рівня

8 Травня 2019 21:14
Представництво Сполучених Штатів Америки на інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського буде найвищого рівня.

Про це спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив в інтерв’ю Російській службі BBC, передає УНІАН.

Спецпредставник США зазначив, що зустрічався з Зеленським у лютому ще під час виборчої кампанії.

«На інавгурацію президента України до Києва з США прибуде делегація високого рівня. Ми очікуємо, коли визначиться точна дата, і тоді визначимо її склад. Приблизно в ті дні я постараюся з ним зустрітися, щоб обговорити конфлікт на Донбасі і кроки, які можна було б вжити, щоб повернути спокій і мир на цю землю», – додав Волкер.

На уточнююче запитання, хто безпосередньо увійде до складу делегації США на інавгурацію, спецпредставник США відповів: «Поки це не оголошено, але це буде найвищий рівень представництва, який відповідатиме статусу інавгурації глави держави, що входить до числа наших друзів».

30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів. За даними ЦВК, у другому турі за Зеленського проголосували 13 541 528 виборців, що становить 73,22%, за Петра Порошенка – 4 522 450 виборців, що становить 24,45%. 3 травня офіційні результати виборів президента опублікували у «Голосі України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тіпа трамп Показати IP 9 Травня 2019 08:39
Я краще в КНДР! Там більше демократії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus