USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир-Волинська прокуратура має нового керівника

20 Грудня 2019 12:58
Прокурор Волинської області Тарас Безрукий представив колективу Володимир-Волинської місцевої прокуратури нового керівника – Олександра Бабенкова, який від 19 грудня 2019 року обійняв цю посаду згідно із наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Бажаючи керівнику та колективу прокуратури успіхів у роботі, прокурор області наголосив на проблематиці регіону, значному зростанні рівня злочинності та необхідності терміново вжити дієвих заходів для його зниження.

- Нагальною вимогою суспільства є докорінні зміни у роботі прокуратури задля того, аби Україна стала насправді правовою державою, зауважив Тарас Безрукий. - І для цього необхідна відповідальна та копітка праця кожного працівника, спрямована на забезпечення законності та правопорядку в області.

Довідково:

Олександр Бабенков народився 30 січня 1979 року у селі Гальчин Андрушівського району Житомирської області.

Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури – з 2005 року. Працював на різних посадах в органах прокуратури Житомирської, Волинської областей та Генеральній прокуратурі України.

До призначення на посаду керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури очолював Ковельську місцеву прокуратуру Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus