USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Володимир-волинському прокурору не дають уникнути люстрації

16 Квітня 2015 12:15
Володимир-Волинський міжрайонний прокурор Юрій Луцик досі на своїй посаді, хоча під час революції «Гідності» заводив кримінальні справи на активістів. Депутати обурені таким станом справ й просять люструвати його та дати правову оцінку його службовій діяльності.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбувається сьогодні, 16-го квітня.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про блокування люстрації володимир-волинського міжрайонного прокурора Юрія Луцика, якого громадські активісти звинувачують у переслідування майданівців, і який ще й досі обіймає свою посаду.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ЧОМУ ЛЮСТРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОМИНАЮТЬ ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКУ ПРОКУРАТУРУ?

Депутат обласної ради Святослав Боруцький озвучив запит депутата Олександра Бика, нагадавши, що на Волині лишилося не багато прокурорів, яких треба таких «просити» з роботи. Один з них - у Володимирі-Волинському.

«У Володимирі-Волинському є посадові особи, щодо яких не проведено люстраційних перевірок. Юрій Луцик - один з небагатьох лишився після революції «Гідності». Громадські активісти кажуть, що він був причетний до переслідувань євромайданівців. Зокрема відкривав кримінальне провадження про незаконне захоплення влади. Цей правоохоронець допитував опозиційних депутатів по 8 годин. Й усе це тривало, цей тиски й переслідування доти, допоки не завершилася революція. Тому я прошу розслідувати ці факти», - попросив депутат.

Його запит не підтримали: «за» проголосували 39 осіб (із 41 необхідного голосу). Четверо депутатів утрималися, 9 не голосували. Тому звернення оформили як запитання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вікторія Показати IP 16 Квітня 2015 15:53
Ганьба тим хто не голосував, не здивуюся, що це Валік Вірковський та Кошельок!
Міра до Вікторія Показати IP 17 Квітня 2015 10:50
Ганю пильнуй свого Бика ...
Не буде діла Показати IP 17 Квітня 2015 02:41
Не буде діла і ладу у державі коли бики і алкоголіки будуть знімати прокурорів тим більше таких порядних як Луцик
Міра Показати IP 17 Квітня 2015 10:45
"Собака лает караван идет."
freedom Показати IP 17 Квітня 2015 10:56
бика на царсто, бичара вельми понеже хоче стати прокуратором всія владіміра, благо роботал нещадя себе в славних органах і образованієм не обдельон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus