USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Володимир-волинських комунальників заганяють у боргову яму

30 Серпня 2013 17:40
Підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» хоче взяти кредитний ліміт у комерційному банку, через те, що уряд не відшкодовує різниці в тарифах, а установи, що фінансуються з державного бюджету, несвоєчасно розраховується за отримані послуги. Про це 30 серпня 2013 року під час сесії міської ради заявив голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба, повідомили у прес-службі організації.

«Державний бюджет боргує близько 8 мільйонів гривень перед ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго». Держава ж сьогодні перекидає кошти з однієї кишені в іншу і хоче, щоб їй за це дякували. А що ми бачимо? Колосальні суми грошей уряд боргує комунальним підприємствам міста, а їх змушує брати гроші в кредит проценти для потреб виплати заробітних плат і підготовки до опалювального періоду. Відсотки по кредитному ліміту впадуть на плечі простих громадян нашого міста.
Варто зазначити, що ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» не перше комунальне підприємство міста, яке бере кредити аби вижити. Аби держава хоча б частково погасила свою заборгованість перед цим підприємством, то необхідності брати кредит не виникло», - заявив Коба.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ДОЗВОЛИЛИ ЛУЦЬКВОДОКАНАЛУ «ЗАЛІЗТИ» У БОРГИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Задирко Показати IP 30 Серпня 2013 23:14
Коба - у Володимирі-клоун розряду Щиби у Луцьку - хоче багато- розуму мало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus