USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир-Волинський отримав ліміти на газ для опалення

11 Жовтня 2016 13:49
Опалювальний сезон стартує у Володимирі-Волинському 11 жовтня. Як стало відомо, сьогодні місцеве підприємство теплокомуненерго отримало ліміти на газ, що ознаменувало собою початок опалювального сезону.

Про це інформує БУГ.

В понеділок, 10-го жовтня, теплоподачу розпочали у Володимир-Волинському ТМО, ЗОШ №1 та школі-гімназії. У вівторок на брифінгу із журналістами мер княжого міста Волині Петро Саганюк зазначив, що першопочатково запустять школи опалення навчальних закладах.

Наразі проводиться запуск котелень опалення. Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук анонсував що до закінчення робочого дня має розпочатись опалення у всіх котельнях міста.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що найголовнішою проблемою в місті, чому не запускали газові котельні, – відсутність газових лімітів від НАК «Нафтогаз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 11 Жовтня 2016 18:32
По завершенні минулого опаювального сезону і майже до половини літа міський очільник та його перший зам неодноразово заявляли що теплокомуненерго фактично банкрот - що частину котелень необхідно переобладнати на твердопаливні , а іншу частину здати в оренду. Також все нагнітали обстановку що підприємство немає коштів ні на ремонтні роботи , на зарплату , а тим більше на придбання лімітів газу . І ось як не дивно десь знайшлися кошти і придбали необхідний ліміт газу . Це дуже добре . Але виникає закономірне питання "Із якою ціллю та для чого міський очільник із своїм замом кривить душею , " розводить" міських депутатів і жителів міста?????"
%%%%% Показати IP 12 Жовтня 2016 10:16
На всі 100% вірно написано .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus