USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир-волинців ловитимуть під знаком «паркування заборонено»

11 Січня 2016 16:30
Місцеві активісти разом із інспектором поліції 11 січня перевірили, як водії Володимира-Волинського дотримуються правил дорожнього руху, а саме дотримання вимоги знаку «паркування заборонено», - інформує «БУГ».

Як пише видання, для володимир-волинців звичними стали постійні затори біля госпрозрахункового ринку. Хоча досить тривалий час діє постанова міської ради про те, що привезення товару на ринок можливе до 9-ої ранку та із 16-ої години. Проте значна кількість підприємців і мешканців міста ігнорує її та паркується на проїжджій частині тоді, коли зручно.

Інспектор поліції Ігор Єщук разом із місцевими активістами проінспектували проблемні ділянки. Аби навести порядок і змусити водії дотримуватися вимоги дорожнього знаку, знадобилося лише 5 хвилин.

«За незаконне паркування передбачене адміністративне стягнення у розмірі від 250 до 340 гривень. Виноситься постанова до сплати штрафу і водій зобов’язується оплатити. Сьогодні ми попереджаємо водіїв, а надалі будемо штрафувати. Хоча складно втримати контроль, коли на міста і район лише 4 працівники. Ось за вчора і сьогодні, коли випав сніг, ми ледве встигали на виклики про ДТП. Але ми працюємо і контролюємо ситуацію у місті. Біля обох ринків щоранку будемо патрулювати», – зазначив інспектор поліції.

Варто зазначити, що як тільки інспектор поліції та активісти відійшли на вулицю Небесної Сотні, то автівки знову швидко вистроїлися рядком біля узбіччя.

«Проблема сьогоднішнього дня, як і півроку, і рік тому, ми отримуємо замкнуте коло: з одного боку не забезпечена потрібна кількість паркувальних місць, а з другого - поліція не діє. Інспектори можуть штрафувати, але тоді де паркуватися підприємцям та мешканцям? Зараз було би добре написати колективне звернення від підприємців та мешканців міста, щоб міська влада виділила місце для паркування. Тоді повинна буде запрацювати поліція, бо сьогодні вони скрізь не встигають», – розповів Андрій Кандиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus