USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Бондар порівняв дії Тимошенко з подружньою зрадою

8 Вересня 2008 18:04
Голова Волинської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр» Володимир Бондар розповів про позицію його політичної сили щодо дій Блоку Юлії Тимошенко. Про це 8 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Бондара, попри те, що БЮТ заявляє у ЗМІ, що прагне відновлення демократичної коаліції, за «круглий стіл вони (БЮТ – «ВН») не збираються сідати».
На думку голови ВОО «Єдиний Центр» скликання позачергової сесії Волинської обласної ради Анатолієм Грицюком – це скоріше демонстративний крок, який не зможе вирішити політичної кризи.
Дії пані Тимошенко Володимир Бондар порівняв із подружньою зрадою. «Якщо чоловік одружується жінкою, а та живе у іншого чоловіка, то чи можна це назвати сім’єю?» – сказав лідер Волинського «ЄЦ».
На думку пана Бондара, чинна коаліція перспектив не має і тому є два шляхи вирішення ситуації – розпуск Президентом парламенту або утворення нової коаліції. Більш ймовірним керівник волинського «ЄЦу» вважає другий варіант.
Якщо БЮТ об’єднається у парламенті з Партією регіонів і підніме прохідний бар’єр, то це буде значним ударом по українській демократії.
Нова коаліція зможе поділити між собою посади, проте позиція по національних і зовнішньополітичних питаннях буде незрозумілою. А це, як вважає голова Волинської облорганізації «Єдиного Центру» – на руку Кремлю.
Володимир Бондар зазначив, що партнером Юлії Тимошенко може бути лише вона одна, і провів паралелі з Німеччиною. За його словами, Гітлер приходив до влади аналогічно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Амонім Показати IP 8 Вересня 2008 19:14
Мабудь в налковича почалась паранойя від його постійних блуждань по партіям. Його керівну спроможність вже оцінив пРезидент Ющенко, знявши з посади після провалу виборів на Волині. А зараз в пана Бондаря почалися переддіарейні словесні потуги.
Aндрій Показати IP 9 Вересня 2008 09:04
"Навіщо сім"я така-краще бути вдовою...". То вже зовсім [вирізано - політична цензура] якась вжилася б з Бондарем,якби він витворяв у своїй сім"ї,те ж саме що з "Коаліціянтами " в обласній раді ...
Олександр Показати IP 9 Вересня 2008 09:14
"Нашист" розказує, як приходив до влади Гітлер! Можна подумати, в Ющенка менше спільного з Гітлером, аніж у Тимошенко...
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 09:25
Волиняни! Ми втрачаємо Нальковича. Для нього вже зрада - це коли чоловік від дружини уходить до другого чоловіка. Ну, Налькович, що здивував, то здивував.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 12:07
Єх, Володя, треба було все ж вчити історію. Недовчився. З губернатора зняли, істориком так і не став, єдине що тішить ЄЦовці підібрали. Ось тепер і змушений не мовчати і виходить, що брєдятіну нести.
Лихий Показати IP 9 Вересня 2008 12:24
А перехід з НУ в ЄЦ - то не зрада? То просто свінгерство?
Олександр Показати IP 9 Вересня 2008 12:30
"Нашист" розказує, як приходив до влади Гітлер! Можна подумати, в Ющенка менше спільного з Гітлером, аніж у Тимошенко...
Нетрадиціонал Показати IP 9 Вересня 2008 12:47
Коли чоловік уходить до другого чоловіка, то Володимир Налькович це зрадою не вважає. Нетрадиційність не є зрадою!
Олександр Показати IP 9 Вересня 2008 14:50
"Нашист" розказує, як приходив до влади Гітлер! Можна подумати, в Ющенка менше спільного з Гітлером, аніж у Тимошенко...
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 17:53
Бондар справжній боєць! Все правильно робить. Караван іде, а собаки гавчать.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 09:04
Цікаво про яку все ж подружню зраду розказує Бондар: чоловік пішов від жінки до іншого чоловіка? Це що з власного досвіду чи це так зараз в єдиноцентристських колах модно мужикам ходити по мужикам і з ними зраджувати дружин. Нічого не розумію.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 14:22
дурні всі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus