USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Володимирщина просить перевірити стан транспортних засобів району

21 Жовтня 2008 09:50

Голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець провів оперативну нараду із керівниками структурних підрозділів. Про це 21 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Володимир-Волинської РДА, Юрій Михалець наголосив на необхідності звернення до головного управління промисловості та розвитку інфрастуктури ОДА щодо перевірки технічного стану транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення в районі.
У рамках реалізації в районі Президентської програми «Зігрій любов’ю дитину», пан Михалець доручив управлінню економіки спільно із відділом сім’ї, молоді та спорту залучити якнайбільше підприємців для надання допомоги багатодітним сім’ям. Крім того, на нараді проаналізували стан виконання доручень, що давались головою РДА минулого тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus