USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтери забезпечують армію і добровольців краще, ніж держава

5 Жовтня 2014 08:00
Волонтери набагато краще справляються із забезпеченням не тільки добровольчих батальйонів, але й армії, ніж держава. Тому бійці ДУКу впевнені, що державним органам на освоєння слід передавати кошти саме волонтерам.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників волинського відділення Добровольчого українського корпусу при силовому блоці Правого сектора 3 жовтня.
Зі слів бійців ДУК, Волинській облраді дали на освоєння 3 мільйони гривень ще в квітні. Проте, за станом на липень ці гроші так і не освоїли. Чоловіки в один голос стверджували, що волонтери набагато краще справились би із закупівлею оснащення для армії та добровольчих батальйонів.

«Забезпечення не тільки добровольчих батальйонів, але й армії, лежить на плечах волонтерів. І це не державні кошти», - стверджує боєць 4-го відділення резервної роти 5-го окремого батальйону Володимир Чопюк.
Зі слів бійців ДУК, волонтери напряму спілкуються з вояками і везуть саме те спорядження, яке їм необхідно, при цьому належної якості.

Командир третього запасного батальйону ДУК Віталій Ковальчук каже, що їх структура знаходиться на повному забезпеченні районних рад Волині, оскільки останні бачать, що є реальна загроза та розуміють, що такі добровольчі батальйони реально стримують наступ ворога.


Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що через бюрократію в Україні армія та добровольці не отримують техніку, яка є на складах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus