USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтери працюють, поки влада топчеться на місці, - визнали у Волинській ОДА

5 Червня 2018 18:54
Оскільки серед голів райдержадміністрацій немає жебраків, їм потрібно подбати про те, аби військові мали на Волині належні преференції. Про це заявив 5 червня під час оперативної наради голова ОДА, критикуючи підлеглих за пасивність.

Зі слів голови ОДА Олександра Савченка, волонтерські організації перебувають на декілька кроків попереду чиновників у сферах роботі з дітьми, дітьми з інвалідністю тощо, у той час, коли влада топчеться на місці. Якщо влада нічого не спроможна зробити, її, мовляв, повинні замінити волонтери. Йому не подобається, що волонтери, маючи серце і світлі помисли, роблять більше, ніж чиновники, сидячи у своїх кріслах десятками років. Наприклад, як зауважив Савченко, особи з інвалідністю, які пересуваються на візочках, самотужки організовують форуми та інші заходи для учасників АТО.

Він наголосив, що не може відзначити у роботі нікого з підлеглих. Також голова ОДА нагадав про указ президента щодо закріплення областей за військовими частинами.

«Чому? Вони нас там захищають, а ми тут жируємо. Вони сюди приїздять – казарми розкрадені. Вони приїхали, я дав рознарядку швидко все зібрати. Київська область відправляє вантажі в АТО за десятки мільйонів, збираючи кошти голів адміністрацій. Мене не цікавить, де братиме кошти голова району: те, що він має возити, нехай возить. Хай збирає матеріали і робить навіси, казарми і таке інше. Хай збирає фонди, наскільки я знаю, жодного жебрака серед голів РДА немає. Люди, які нас захищають, повинні мати певні преференції. Не знаєш, що робити – пиши заяву, і прийде той, хто буде знати», - відзначив голова ОДА. Та пообіцяв не заспокоюватися, а навпаки, з кожною нарадою нагнітати ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 5 Червня 2018 20:52
голова ода гонить біса.. кому потрібні волонтери і інші узаконені побирушники? Адже сам п.резидент та міністр оборони і купа п*ців з великими погонами неодноразово проганяли теми про повне забезпечення армії чи того що так називається..Варто тільки глянути на бюджет на 2018 рік і примусове здирання 1,5 % з доходів кожного .. Для кого це голови рда мають ще щось везти????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus