USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волонтери створюють альбом sms-листування бійців

17 Лютого 2016 08:33
Волонтери благодійної організації "Міжнародний фонд "Повернися живим" запустили проект "Історія нової української армії в sms-листуванні", - пише "Канал 24".

Для цього волонтери починають збирати листування солдатів, які перебували або перебувають на сході України, зі своїми рідними та близькими в тилу.

Як розповіли організатори проекту, зібрані sms будуть в хронологічному порядку розміщені на сайті і зіставлені з ключовими датами АТО. Згодом історії увійдуть в друковану версію проекту.

Відзначається, що пам'ятні альбоми отримають автори, історії яких увійшли до нього. Придбати альбом зможуть усі охочі, а виручені гроші будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО.

"Ми хочемо зберегти справжню історію війни. Історію Української Армії. Це важливо, щоб якомога більше людей дізналися правду, дізналися, що стоїть за сухими зведеннями спікерів АТО", – розповіли волонтери.

«Абонент недоступен. Пожалуйста перезвоните позже».И все, не дышишь…и думать не смеешь, что же там с ним. Чтобы, не да...

Опубліковано Повернись живим 16 лютого 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus