USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» U-9 перемогла на ковельському фестивалі футболу

23 Жовтня 2017 18:36
Третій міжнародний осінній фестиваль Kovel Cup Time зібрав у Ковелі 18 дитячих команд з усієї країни. На базі спортивного центру «Тайм» змагалися діти 2009 р.н. і молодші. Чотири дні команди «Зірка» (Київ), «Оболонь» (Київ), «Зміна Оболонь» (Київ), «Люблинець», «Костопіль», «Форвард» (Луцьк), ФК «Львів», «Тайм» (Ковель), «Волинь», ДЮСШ №26 (Київ), «Коростень», «Зміна» (Київ), збірні Турійська, Нововолинська, Любомля та «Броварія» (Бровари) боролися за перемогу.

Дитячі емоції – найкраща винагорода батькам, тренерам та організаторам турніру. І їх було вдосталь на ковельскому турнірі.

Шляхом до фіналу турніра вихованці тренерів Віктора Попко та Олександра Ярмощука буквально змітали з поля суперників, вигравши всі 5 поєдинків і забивши 34 голи. У фіналі ж юні «волиняни» виграли у столичної «Зірки» 3:1. Третє місце на турнірі дісталося іншій луцькій команді – «Форвард».

Цікаво, що в складі переможців фестивалю футболу у Ковелі були сини відомих вихованців обласного футболу Олега Герасимюка та Артема Федецького. За грою внука Адріана приїхав спостерігати до Ковеля і його дідусь, рекордсмен «Волині» і забитих голів Андрій Федецький.

Юрій КОНКЕВИЧ

Фото та відео зі сторінки Тайм Ковель у ФБ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus