USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» двічі пропустила після стандартів, програвши «Миколаєву»

30 Травня 2021 19:05
У перенесеному матчі 4 туру Першої ліги на виїзді луцька «Волинь» пропустила два голи-близнюки після стандартів, зумівши у відповідь забити лише один гол та в підсумку поступившись «Миколаєву» – 2:1.

Уже на 3 хвилині господарі поля мали непоганий момент: після вкидання ауту Кравченко розвернувся в карному майданчику волинянин та пробив, але в ствір не влучив. Згодом після втрати «Волині» у центрі поля миколаївці організували контратаку, яку завершував Одарюк, однак його удар був несильним та й пробив він у руки Недільку.

Натомість «Волинь» була далекою до влучання у рамку воріт: дальня спроба Протасова була зовсім неточною, а простріл Хагназарі на Оринчака перервав колишній центрбек лучан Парцванія.

Відзначимо, що «хрестоносці» претендували на пенальті – Чачуа впав у карному майданчику в боротьбі з захисником, але арбітр не повірив та показав півзахиснику жовту за симуляцію.

А на 33 хвилині «Миколаїв» відкрив рахунок: Куксенко навісив зі штрафного, а Кушніренко, скориставшись позиційними помилками захисників та голкіпера «Волині», головою переправив м‘яч у ворота – 1:0.

Під завісу першого тайму Оринчак заробив небезпечний штрафний. Виконувати стандарт взявся Цюпа, але удар у воротарський кут заблокували захисники.

На початку другого тайму команди обмінялися моментами Куксенка та Хагназарі, але жоден з них у ворота не влучив.

На 56 хвилині «Миколаїв» фактично забив ідентичний першому гол, подвоївши рахунок: Куксенко знову навісив зі штрафного, а Кравченко, як і в моменті з першим голом, головою поцілив у кут – 2:0.

Після другого голу «Волинь» нарешті прокинулася і почала створювати моменти: на 63 хвилині Хагназарі небезпечно пробивав після обіграшу захисника, але Бубенцов здійснив сейв. А невдовзі ще один удар іранця призвів до голу – Ляшенко прострілив, а Хагназарі поцілив під поперечину – 2:1.

Уже у додатковий час Бубенцов врятував «Миколаїв» після небезпечного удару Войтіховського. Відзначимо, що на останній хвилині Приймак не за правилами зіграв проти суперника, отримавши червону картку.

У підсумку матч завершився мінімальною перемогою господарів – 2:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Їван з Гнідави Показати IP 30 Травня 2021 21:38
Та перестаньте ви друкувати таку інформацію ! Нікому вона вже не цікава ! Всі і так знають можливості тої команди ! Так було вчора, так є сьогодні і так буде завжди ! Для чого даревно пікселі переводите !
Колишній вболівальни Показати IP 30 Травня 2021 22:16
Аж гидко читати про гру теперішньої Волині.
Сергій Показати IP 30 Травня 2021 22:57
господин Сачко: Ви навіть програвати не вмієте достойно з своєю командою...що то з Приймаком в кінці сталось...після таких прийомів хай йде в дзюдо або в кунг-фу.....а Вам не стидно за все це, за весь сезон?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus