USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» мала шанс отримати Ярмоленка у свою команду

26 Червня 2015 16:15
Шанс того, щоб теперішній лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко почав грати за луцьку «Волинь» був. Про це заявив головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний, – зазначається на сторінці клубу в одній із соціальних мереж.

«Думаю, що на даний момент Ярмоленко – кращий футболіст в Україні в плані підігравання і гольових передач, –заявив Кварцяний. – Завдяки своїм індивідуальним якостям Андрій мав перевагу перед багатьма командами і футболістами. Його великий плюс у тому, що він відрізняється нестандартними діями на полі.

Хотів би я мати такого гравця у своїй команді? Колись він майже перейшов у «Волинь», будучи нападником чернігівської «Десни».

Ми вже практично домовилися з керівництвом чернігівського клубу, але в останній момент дуже перспективного футболіста перехопило київське «Динамо», можна сказати, перебило нашу ціну.

І, як виявилося, зараз Ярмоленко вже став футболістом європейського рівня», – доповнив Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus