USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» мала шанс встановити рекорд чемпіонатів України. ІНТЕРВ'Ю

1 Грудня 2015 11:49
«Таких великих результатів не пам'ятаю. 10 голів в одній грі - таке в моїй кар'єрі вперше», - так прокоментував результат останньої гри луцького клубу із «Металургом» півзахисник Андрій Богданов. Окрім того, зізнався, що хотіли забити десять і встановити новий рекорд чемпіонатів України. Про це інформують у прес-службі клубу.

Нагадаємо, «червоно-білі» розгромили гостей із неочікуваним рахунком – 9:1.

- Андрію, як «Волині» вдалося обіграти «Металург» з таким великим рахунком?

- Ми налаштовувалися на дуже серйозну гру, нам не можна було втрачати очки. Напередодні виграли «Карпати», плюс вдало виступила «Ворскла», наш головний конкурент. З перших хвилин на гру з запорожцями настрій був максимальний, і швидкий гол допоміг «Волині». Потім команда вже грала в своє задоволення і показала хороший рівень реалізації моментів.

- Віталій Кварцяний каже, що перед «Волинню» не стоїть завдання виходу в єврокубки. Тренер недоговорює журналістам справжніх цілей лучан?

- У нас стоїть завдання в кожній грі виходити на поле і битися за переможний результат. У домашніх стінах тим більше це треба робити з подвоєною енергією.

- Раніше в кар'єрі вам доводилося брати участь у матчах з такою великою кількістю голів?

- Таких великих результатів не пам'ятаю. Коли в «Арсеналі» грав, п'ять голів від «Шахтаря» пропускали, а 10 голів в одній грі - таке в моїй кар'єрі вперше.

- Який м'яч з дев'яти забитих «Волинню» вам сподобався найбільше?

- Так голи були на будь-який смак і навіть з пенальті. Напевно, зазначу один з м'ячів Шарпара, коли він пробив і м'яч влетів у «дев'ятку».

- Шість голів «Волинь» провела тільки в першому таймі. Кварцяний не просив команду в перерві зменшити обороти?

- Ні, навпаки, тренер сказав, що треба продовжувати в тому ж дусі і радувати наших уболівальників самовіддачею і голами.

- Знали, що можете встановити рекорд чемпіонатів України?

- Так, після 6:0 вже пішли обговорення щодо того, що можна увійти в історію. Треба було забити ще чотири м'ячі, тоді б вийшло десять. А так зупинилися на дев'яти м'ячах і ще один гол пропустили.

- Самому не хотілося залишити «автограф» у воротах «Металурга»?

- Звичайно, якби випала така можливість, було б непогано. Але я зараз граю у «Волині» на позиції правого захисника, тому перебуваю до воріт суперника не так близько, як інші наші атакуючі гравці і більше зосереджений на обороні. Гол забити хоче будь-який футболіст.

- Перехід на захист, до речі, вам важко дався?

- Тільки спочатку, зараз вже все нормально. Відкриваю для себе щось нове. Це теж корисний досвід, тим більше, колись і в «Динамо» пару раз грав справа в захисті, і в центрі оборони навіть пробував. Так що не бачу нічого в цьому особливого. Найголовніше, що є ігрова практика і сподіваюся, далі буде вийдуть.

- Буває, що Віталій Кварцяний і після переможних матчів знаходить за що покритикувати команду. На цей раз тренер тільки хвалив футболістів?

- Так, серйозних зауважень не було. Шкода тільки, що пропустили наприкінці матчу один гол.

- У Луцьку ви виступаєте порівняно недавно. Подальші плани пов'язані з цією командою?

- Угода розрахована до літа. У мене вже було в цьому сезоні два переходи, тому регламентом більше не можна, так що нікуди виїжджати не планую. Тим більше, у «Волині» мене все влаштовує, тут чудовий колектив, багатьох хлопців щодо «Арсеналу» знаю. Але найголовніше, що є довіра тренера і ігрова практика. Луцьк мені теж подобається. Невелике і затишне місто. На тренування добиратися всього п'ять хвилин, хоча в Києві, пам'ятаю, на це витрачалася куди більше часу.

- Перед Луцьком ви були в молдовському клубі «Саксан», але пробули там зовсім недовго. Чому так вийшло?

- Це вже інша історія. Зараз не хочеться про це говорити, але коли-небудь розповім. Найголовніше, що зараз я знову в чемпіонаті України, граю, і дуже хочеться нагадати про себе, щоб повернутися на високий рівень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus