USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь-Металург. Вболівальники. Матч у обличчях

30 Травня 2015 10:10
Нічиєю закінчився заключний матч сезону-2014-2015 «Волині» та донецького «Металурга». Так, цього разу футболісти завершили гру із рахунком 1:1.

Варто зазначити, що учора, 29 травня, сектори стадіону «Авангард» були досить-таки порожні. Однак, як не крути, а найбільш затяті любителі футболу не втратили нагоди поспостерігати за грою.

Окремі вболівальники віддали перевагу спостереженням за поєдинком з балконів будинків, та, традиційно з парканів стадіону.
Не здають власних позицій волинські ультрас, які підтримують улюблених «хрестоносців» за будь-яких обставин, погодніх умов та результатів гри. Як завжди, «відвідуваність» сектору № 17 – на висоті. Не можна не відзначити й дисципліну та синхронність «зарядів» місцевих фанів.
Натомість, середньостатичні вболівальники були цього разу малоактивними, вони доволі мляво реагували на перебіг двобою. Утім, традиційно, найбільш експресивні поціновувачі футболу не скупились на коментарі й «цінні поради» гравцям, часто застосовуючи й ненормативну лексику, що й не дивно – адже будь-який матч супроводжується саме таким викидом переживань зі сторони «побутових» вболівальників, які вважають себе майже експертами та знавцями діла.
Як завжди, на стадіоні можна було помітити й багато представників майбутнього цвіту нації – дітлахів. Більш старші з увагою спостерігали за поєдинком, а молодші – усіляко розважалися, зокрема, їздою на іграшкових машинках та велосипедах, а також «підкоренням» парканів.


Приємною несподіванкою стала присутність на трибунах випускників, адже 29 травня школярі усієї України святкували останній дзвоник.


Також на секторах можна було помітити й молодих людей у національному українському одязі – вишиванках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну а Показати IP 30 Травня 2015 18:32
та вагітна жіночка, що на фото- або велика екстремалка, або велика фанатка футболу)))))))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus