USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь має кошти на випадок другої хвилі поширення COVID-19

10 Вересня 2020 11:00
Волинська область має кошти на випадок другої хвилі поширення в регіоні коронавірусу.

Про це йшлося 10 вересня під час позачергової 31-ї сесії Волинської обласної ради.

Голова облради Ірина Вахович розповіла, що кошти на випадок другої хвилі поширення коронавірусної інфекції в області зарезервовані.

Вона нагадала, що з обласного бюджету було виділено 61 мільйон гривень на боротьбу з епідемією. Ще 60 мільйонів виділила Луцька міська рада. Також Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спрямував 20 мільйонів гривень.

Ірина Вахович повідомила, що всього було використано 30 мільйонів гривень, зокрема на придбання кисневої станції для лікарні в Боголюбах. Окрім того, було забезпечено киснем й інфекційну лікарню.

«На випадок серйозного поширення хвороби кошти в нас зарезервовані», – сказала Ірина Вахович.

Нагадаємо, станом на ранок 10 вересня на Волині зареєстровано 6092 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 392 у дітей та 702 у медичних працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus