USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Волинь наростила експорт в ЄС

20 Липня 2015 12:10
Бізнес області почав більше експортувати товарів, ніж імпортувати. Окрім того, більшість товарів волиняни везуть у країни Євросоюзу.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 20-го липня.

Окрім позитивної тенденції волинського бізнесу щодо освоєння ринків ЄС є чимало проблем із якістю товарів.

Зокрема, наголосили на тому, що на Волині багато товаровиробників працюють без державної сертифікації, а на підставі технічних умов, що свідчить про нижчу якість товарів.

Окрім того, зауважують учасники засідання, в області немає системної роботи із бізнесом щодо роз’яснення про необхідність покращувати якість товарів, щоб виходити на ринки ЄС.

ЧИТАТИ ЩЕ: УГОДА ПРО АСОЦІАЦІЮ З ЄС: МІФИ ТА НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що після скасування країнами ЄС митних зборів і підготовки до впровадження режиму вільної торгівлі з європейськими країнами відкрилися нові можливості для експорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus