USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Волинь отримала ще 500 тисяч LED-ламп для обміну

6 Грудня 2023 08:59
З 5 грудня у всіх сільських відділеннях «Укрпошти» Волині пенсіонери зможуть обміняти додаткові п’ять енергоощадних ламп в межах програми енергозбереження. Також із січня ця функція буде доступна й у міських відділеннях області.

Про це розповіла директорка з розвитку мережі та директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, інформує Волинська ОВА.

За її словами, аби отримати додаткові LED-лампи, пенсіонерам потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону.

Додаткові енергоощадні лампи пенсіонери зможуть обміняти безплатно, доки світлодіоди будуть в наявності. Скористатися програмою обміну та отримати додаткові п’ять ламп енергоощадження можуть і ті пенсіонери, які раніше вже обмінювали лампочки.

Наразі близько 18 мільйонів енергоощадних ламп доступні для обміну мешканцям по всій країні. Натомість Волинь отримала додаткові 500 тисяч LED-ламп.

Читати ще: На Волині обміняли вже близько 10 тисяч LED-ламп

Окрім того, продовжує діяти програма для юридичних осіб. Тож медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку Дія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus