USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Волинь» переглянула майбутніх Мессі

18 Травня 2014 13:48
Футбольний клуб «Волинь» у неділю, 18 травня, проводив набір хлопчиків 2007 року народження у свою дитячо-юнацьку школу.

Для того, аби тренери переглянули майбутніх Мессі та Рональдо, батькам необхідно було привести своїх діток об одинадцятій годині до університетського стадіону, що знаходиться на вулиці Ярощука.

Чому керівництво команди вирішило зробити такий огляд, Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор дитячо-юнацької школи вищезгаданого футбольного клубу Андрій Коротаєв: «Щорічно, на початку навчального року, ми проводимо подібний відбір тих діток, які йдуть до першого класу. Трапляється, що батьки приводили п’ятдесят-шістдесят дітей. Сьогодні зробили подібний огляд, аби у вересні зменшити кількість хлопчиків. Самі розумієте, що за день ретельно переглянути понад півсотні претендентів дуже важко. Зараз про майбутнє цих «Мессі» говорити рано. Нині вони можуть виглядати слабенько, але через трохи значно покращать результати. Звісно, є діти, що відразу виділяються. Поки не будемо їх фізично навантажувати, нехай краще вдосталь працюють з м’ячем. На жаль, всіх охочих 2007 року народження взяти не можемо, оскільки є ліміт – тридцять п’ять хлопчиків».

Бажаючих грати у «Волині» назбиралося понад два десятки, які були розділені на дві групи. До слова, кілька діток поки ще навіть не ходять до школи.

Отож, спочатку дитячі наставники «Волині» Анатолій Чиж, Валерій Назарук та Микола Кльоц видали кожному хлопчику по м’ячу, аби побачити як ті працюють з шкіряним. Далі претендентам до ДЮСШ клубу Прем’єр-ліги необхідно було постаратися якнайшвидше пробігти та стрибнути у довжину.

Наприкінці тренери запропонували хлопчикам пограти у футбол та сформували кілька команд по п’ять дітей у кожній. Поєдинки тривали до кількох забитих м’ячів або ж близько десяти хвилин кожен.

Під завісу відбору на поле завітав головний тренер «хрестоносців» Віталій Кварцяний, який із задоволенням спостерігав з яким запалом діти гамселять по м’ячу.

Нагадаємо, що сьогодні о 14 годині «Волинь» зіграє проти донецького «Шахтаря». Матч пройде у Черкасах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus