USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ФК «Волинь» набрала обдарованих «першачків»

3 Вересня 2017 11:11
«Волинь» завершила набір «першачків», які стануть учнями дитячо-юнацької футбольної школи клубу, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Фінальний набір до ДЮФШ відбувся 2 вересня на стадіоні Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Нагадаємо, перший набір в «хрестоносці» юнаків 2010-го року народження відбувся 19 серпня. Тоді на футбольний «тест-драйв» прийшло близько 30 дітей.

У суботу на відбір батьки привели близько 20 своїх чад. Привів свого сина на набір і голкіпер ФК «Волинь» Віталій Неділько. Очікуючи на початок набору, хлопці встигли познайомитися. Одні проводили імпровізовані міні-розминки, інші – обговорювали поєдинок національної збірної, а хтось все ще отримував останні настанови від батьків.

Згодом керівництво над юними даруваннями футболу перебрали досвідченні тренери ФК «Волинь». Дітей поділили на 2 групи і провели для них фізичні випробовування. Малеча бігала десятиметрівку та човниковий біг, а також – стрибала з місця. Згодом юнаки зіграли у футбол «2 на 2», де кожен зміг продемонструвати свою техніку та дриблінг.

Вже у цьому місяці юні футболісти розпочнуть тренування під керівництвом тренерів «Волині». З часом з малечі сформують дві групи по 20 чоловік, які і стануть «хрестоносцями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus