USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь першою почала святкувати рік Шевченка

14 Січня 2014 11:04
Прем’єру «Назар Стодоля» дивилися кілька театральних критиків.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 14 січня.

Волинь – перша область в Україні, яка почала відзначати рік Тараса Шевченка. Заходи з нагоди 200-річчя від Дня народження Кобзаря розпочалися з прем’єри вистави «Назар Стодоля». Вистава, нагадаємо, відбулася днями в обласному академічному музично-драматичному театрі за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Днями мають вийти рецензії кількох театральних критиків, які дивилися постановку.

«Шикарна робота, весь колектив, вся трупа була задіяна. Не думайте, що людям це не цікаво. Упродовж року Тараса Шевченка у нас планується більше 100 культурно-мистецьких заходів: звітний концерт культосвітнього училища, акція «Прийди зі своїм «Кобзарем», - розповів очільник області Борис Клімчук.

Він зауважив, що Тарас Шевченко належить всім і кожному, і його не може приватизувати ні олігарх, ні будь-який політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus