USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волиняни вклонилися Шевченкові піснею. Дійство в Луцьку

9 Березня 2014 16:57
Літературно-мистецьке дійство «Уклін Тарасові» відбулося у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка сьогодні, 9 березня.

Нагадаємо, саме цього дня весь світ разом із Україною святкує 200-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. А 2014-тий оголошений роком Тараса шевченка. Саме Волинь однією з перших розпочала відзначати цю дату. Рік Тараса Шевченка в області розпочали з прем'єри «Назар Стодоля» в облмуздрамтеатрі.

Після покладання квітів уся аудиторія рушила до театру щоб долучитися до Тарасового слова.

Літературно-мистецький вечір «Уклін Тарасові» розпочався із вшанування Героїв Майдану та Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Опісля зі сцени театру звучали пісні та мистецькі композиції на вірші Тараса Шевченка, які виконували волинські артисти, професійні та аматорські художні колективи.

Композиції лунали у виконанні Волинського академічного народного хору, Академічного камерного оркестру «Кантабіле», вокального квартету «Акорд», капели бандуристів «Срібні струни Волині», вокального дуету «Душа Волині» та інших.

Повний глядацький зал щиро аплодував артистам і дякував за щирі емоції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
глядач Показати IP 13 Березня 2014 15:44
було гарно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus