USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь - серед тих, хто вимагає відставки Конькова

17 Грудня 2014 10:17
За скликання надзвичайного Конгресу та відставку президента Анатолія Конькова виступають 27 колективних членів ФФУ. Про це інформують наші колеги з Еспресо.TV з посиланням на "Футбольний клуб".

Зазначимо, всього ініціаторам позачергового звітно-виборних зборів Федерації футболу України необхідно заручитися підтримкою 2/3 колективних членів ФФУ, тобто 32 з 47.

Нині "за" надзвичайному Конгресу ФФУ сказали обласні (регіональні) федерації:

Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Івано-Франківська, Київ, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька.

Спортивні товариства, комітети та інші організації: Асоціація "Футбол-Захід", Асоціація футбольних арбітрів України, Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос", Комітет фізичного виховання та спорту Міністерства освіти України, Компанія "Україна Футбол Інтернешнл", Молодіжний футбольний союз, Об'єднання "Граємо за Україну разом", Турагентство "Спорт Лайн Тревел", Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо", Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак", Фізкультурно-спортивне товариство "Україна".

Надаємо, всі вони виступають за перезавантаження органів футбольної влади України, в тому числі - відставку президента ФФУ Анатолія Конькова.

Конгрес ФФУ відбудеться у четвер, 18 грудня.

Нагадаємо, як раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, група фанів "Волині" мітингували під стінами Будинку футболу проти свавілля в українському футболі, вимагаючи "на килим" президента ФФУ Анатолія Конькова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus