USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волинь – лідер за зростанням боргів по зарплаті

6 Жовтня 2008 10:29
Заборгованість по зарплаті на економічно активних підприємствах на Волині зросла у 12 разів. Про це 6 жовтня під час апаратної наради розповів глава Волинської ОДАК Микола Романюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимира Кеца, станом на 3 жовтня заборгованість по зарплаті на Волині становила 5,4 мільйона гривень, у тому числі на економічно активних підприємствах – понад 4 мільйони гривень.
Найбільше зростання боргів «забезпечили» нововолинські шахти (1,7 мільйона гривень або 43%) та комунальні підприємства Луцька (1,4 мільйона гривень або 35,2%). Також «постарався» ковельський ЖБК (537,3 тисячі гривень).
Як зазначив губернатор, питання заборгованості по зарплаті порушувалося під час наради у президента в п’ятницю, 3 жовтня. Там Волинь була названа лідером за темпами зростання боргів по платні на економічно активних підприємствах, яке становить понад 12 разів. За словами пана Романюка, Президент доручив до грудня погасити заборгованість на комунальних і державних підприємствах.
Відповідаючи на запитання губернатора, Володимир Кец зазначив, що матеріали по ДКП «Луцьктепло» (заборгованість становить майже 1,2 мільйона гривень) передано до прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 12:07
І знову Шиба догосподарювався! Господарник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus