USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь – найбільш бандерівська в економічному плані

18 Грудня 2008 11:27
Волинь – єдина західноукраїнська область, в якої скоротився товарообіг із Російською Федерацією. Це з жалем під час зустрічі з головою Волинської облради констатував генконсул Росії у Львові Євген Гузєєв, – інформує репортер «Волинських Новин».
Євген Гузєєв розповів, що у 2005 році товарообіг Волині з Росією становив 567 мільйонів доларів, натомість у 2008-му скоротиться до 235 мільйонів. На жаль, Волинь – єдина із восьми західноукраїнських областей, де спостерігається такий спад.
«Я розумію, що розбудовуєте співпрацю з іншими країнами, зокрема з Польщею, і це правильно», – зазначив російський консул.
Росіяни проаналізували причини такого спаду і дійшли висновку, що Волинь стала самотужки виробляти те, що раніше імпортували, – авто та обладнання.
Однак консул зізнався, що в Росії – нестача сільськогосподарської продукції, тому волинські виробники мають усі шанси зайняти достойну нішу на російському ринку.
Натомість голова Волиньради закликав росіян інвестувати в розбудову луцького аеропорту. Євген Гузєєв зазначив, що Луцьк – четверте місто в Західній Україні (після Рівного, Івано-Франківська та Мукачева), яке звернулося до нього з такою пропозицією.
Однак Анатолій Грицюк пояснив, що луцький аеропорт включений до держпрограми «Євро-2012» як запасний для Львова, оскільки має одну з найкращих злітних смуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 12:38
То галичина нарощує товарообіг з росією? А как дисалі, как дисалі!
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 12:49
При чому тут "бандерівська"? Треба вже навчитися відрізняти росіян від комуністів. До речі українські комуністи ще більш варті Нюрнберга!
Луцкий хлопец Показати IP 18 Грудня 2008 12:56
ХОЧУ аэропорт
Анонім Показати IP 21 Грудня 2008 14:31
Очевидно, на волині гiднi нащадки предків, які створили упа ;-)
Оглядач Показати IP 22 Грудня 2008 16:34
Товарообіг скоротився через дебільну політику нашого державного керівництва.А чого така дурновата назва статті? По логіці автора якщо підприємець виробляє товар на який є попит в Росії але вперто не продає його росіянам є автоматично націоналістом? Такий підприємець не є націоналістом, він ідіот!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus