USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинь «в лузерах» по зарплаті

16 Вересня 2008 15:22
Під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості з заробітних плат, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим розповів про середню заробітну плату та стан її виплат по Волинській області, – 16 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
«Середня заробітна плата по області становить 1 492 гривні – чи не одна із нижчих в Україні», – зазначив заступник губернатора.
Василь Байцим сказав, що хоче особливу увагу звернути на рівень зарплат у районах Волині. «У восьми із них (Турійському, Ковельському, Ратнівському, Шацькому, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ківерцівському та Рожищенському районах) заробітна плата не надто висока», – вважає він.
Керівників цих восьми районів пан Байцим доручив запросити на нараду до голови облдержадміністрації. На ній обговорюватимуться питання цінової політики та зарплат.
Також пан Байцим розповів, що станом на 12 вересня 2008 року загальна сума заборгованості по зарплатах у області становить 3 мільйони 204 тисячі гривень. Він зазначив, що у районах області такої заборгованості немає, чого не скажеш про міста. Загальна сума заборгованості по зарплатах у Луцьку становить 1 мільйон 420 тисяч гривень, у Нововолинську – 1 мільйон 159 тисяч гривень, у Ковелі 577 тисяч гривень, а у Володимирі-Волинському – 67 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus