USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь через газифікацію втратила 20 мільйонів гривень?

28 Листопада 2008 19:58
Бюджет Волинської області втратив понад 20 мільйонів гривень податкових надходжень через те, що газифікацію багатьох населених пунктів здійснювало підприємство, зареєстроване на Тернопільщині.  Про це під час сесії Волинської обласної ради 28 листопада розповів голова фракції Партії регіонів Петро Пронь, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Попри те, що минулого сесійного засідання Волиньради питання щодо стану газифікації області депутати розглянули та обговорили, депутат-регіонал Петро Пронь вважає, що до розгляду цієї проблеми варто повернутися на наступній сесії.
«Як будівельник і як депутат сьогодні хочу сказати, що з нашої області до Тернополя де зафіксована, зареєстрована ця фірма, Анатолію Петровичу…  До Тернополя пішло чи піде, (як з ними розплатяться) більше 20 мільйонів гривень податків. А ми, депутати, цілий день сперечаємося, як поділити, в кого забрати і дати тридцять тисяч, двадцять і шістдесят (тисяч гривень, - «ВН»). 20 мільйонів могло поступити в казну області», - обурювався пан Пронь.
За словами Петра Проня, тернопільська комерційна структура захопила значну частину ринку газифікації на теренах Волині. Тому в багатьох місцевих підприємств такого профілю просто немає замовлень.
Лідер фракції Партії регіонів у Волинській обласній раді вважає, що під час наступної сесії необхідно створити тимчасову комісію, яка би вивчила стан справ щодо газифікації населених пунктів Волині.
До складу комісії пан Пронь запропонував включити заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука, начальника головного облуправління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Антона Кривицького, директора МП «Індустрія» Олексія Шатернікова та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 15:53
невгледіли...
Олексій ДУДИЧ Показати IP 1 Грудня 2008 17:41
проста арифметика: в тернополян - дешевше! Вони не працюють по ДБН, а по факту вартості робіт і матеріалів. ПМК-10, скажімо, дере в три шкури з людей (це зі слів самих людей), а потім ще й "забувають" сам пуск газу організувати... То шо важливіше: добробут волинян чи надходження в бюджет, з якого потім крайслер купуються? ...до складу комісії забули включити Горбачука (БЮТ/ПМК-10), адже між БЮТ і ПР скоро буде кааліція... :)
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 22:27
ой лишенько, такий куш з під носа поцупили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus