USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинь готова до зими менш ніж наполовину

13 Серпня 2008 10:30

Під час виїзного засідання обласного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років у княжому Володимирі начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Антон Кривицький попросив голів райдержадміністрацій відповідально ставитися до благоустрою на місцях, - інформує 12 серпня репортер «Волинських Новин».
Рівень виконання робіт по підготовці до осінньо-зимового періоду на Волині становить 45%. За словами пана Кривицького, це дуже низький показник, бо по Україні він досягнув 62%. Загалом виконання робіт не завжди перевищує 50%. Так, ремонт покрівель в області становить 55%, підготовленість доріг – 50%. Як зазначив Антон Кривицький, практично немає підготовлених соляних сумішей та піску для посипання доріг. Окрім того, досить суттєво знизилась оплата населення за енергоносії. Якщо минулоріч на цей час він становив 85%, то нині – лише 76%. Пан Кривицький пояснив це тим, що влада на місцях не звертає суттєвої уваги на проблеми людей.
«А людям треба допомагати», - сказав начальник головного управління містобудування Волинської ОДА.
Особливу увагу було звернено на поліпшення благоустрою в районних центрах Волині. Це питання є вже досить болючим багато років. Як сказав пан Кривицький, за останні роки не було створено нових парків, скверів або ж зон відпочинку на місцях.
«Як щось створилося в 1991 році, то до цього часу не було нічого нового. А те, що є, не підтримується в належному стані», - сказав пан Кривицький. Він закликав проводити суттєвіші зрушення у благоустрої, бо це – обов’язок керівників перед громадянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus