USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» проти «Металіста»: розвідка Волинських Новин

10 Серпня 2013 15:30
Луцька «Волинь» зустрінеться з харківським «Металістом» вже сьогодні, 10-ого серпня. Гра відбудеться у рамках п’ятого туру чемпіонату України. Напередодні протистояння Волинські Новини провели таку собі «розвідку» про стан обох суперників та невеличкий екскурс в історію.

«Металісту» заважають травми, «Волині» – червоні картки

Старт чемпіонату для «Металіста» видався чудовим: в перших трьох турах харків’яни набрали максимальну кількість балів. А от в четвертому підопічних Мирона Богдановича спіткала невдача. Дивом, програючи на виїзді «Зорі» – 0:2, клуб з першої столиці України зумів звести поєдинок до нічиї. Окрім фіаско, в Луганську травмувався ще й опорний півзахисник Чако Торрес. Аргентинець приєднався в лазареті до Олександра Горяїнова та Клейтона Хав'єра. Хоча питання з Клейтоном керівництво «Метала», схоже, вирішило, придбавши у «Крузейро» Дієго Соузу. Також цього сезону лави срібного призера чемпіонату поповнили захисник Родріго Моледо, півзахисники Павло Ксьонз, Алехандро Гомес.

Якщо гравцям «Металіста» часто грати дошкуляють травми, то футболістам «Волині» виходити на поле заважають … червоні картки. Незважаючи на старт чемпіонату, по вилученню вже встигли отримати Мемешев, Сімінін, Кінаш. «Дякуючи» своїй нестриманості в четвертому турі, Ярослав не зможе сьогодні допомогти «хрестоносцям». Після гри з «Дніпром» на післяматчевій прес-конференції Віталій Кварцяний повідомив: «Напевно з Кінашем нам доведеться прощатися».
Однак, зізнатися в такий розвиток подій не надто віриться. Спишемо слова Віталія Володимировича на емоції після поразки. Кінаш – чи не найтехнічніший гравець «хрестоносців». Він може обіграти один в один захисника суперника (чого не можна сказати, приміром, про Бабиря), віддати хитрий пас, загострити ситуацію. В матчі з дніпропетровцями непоганий дриблінг показав юний Дмитро Задерецький, але його активності вистачило на тайм. Не секрет, що «Волинь» не має такої кількості технічних гравців, якою володіє «Металіст».

«Металіст»: програти «Шальке», не виходячи на поле

Зовсім нещодавно харківський клуб в 3-ому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, дякуючи голам Девіча і Бланко, здолав грецький «ПАОК». Через десять днів в наступному, останньому, раунді ЛЧ на «Металіст» чекає німецький «Шальке». Однак є одне «але»… Справа в тому, що матч з німцями може не відбутися, а харківський клуб залишать поза єврокубками на цілих три роки! Рішення по «Металісту» УЄФА прийме 13 серпня. Тому напевно головним болем Маркевича була не гра з «Волинню», а чи зіграє його команда в найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу.

«Волинь»: жодної привезеної перемоги з Харкова

«Волинь» – знахідка для скаутів «Метала». Якщо Александр Тришович і Северин Ганцарчик після виступів у Луцьку й до переходу в стан харків’ян, встигли пограти в інших клубах, то діючі гравці «Металіста» - Марко Девіч та Папа Гуйє, після «Волині» відразу опинилися в Харкові.



Попри таку трансферну дружбу лучани жодного разу не перемагали на виїзді! І лишень раз здобули очко (1:1) аж в …1993 році. Рік тому «синьо-жовті» в Луцьку поступилися гравцям Анатолія Дем'яненка (1:2), а вдома харків’яни мінімально перемогли – 1:0.

Наостанок скажемо, що розсудить зустріч київський арбітр Сергій Бойко.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» ПРОТИ «МЕТАЛІСТА»: ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрiй76 Показати IP 10 Серпня 2013 19:07
Дивлячись на втому Металіста після ПАОКА і зважаючи на його проблеми з УЄФА щось є така"чуйка",що Волинь сьогодні не програє.В букмекерській канторі можна сміливо ставити на плюсову фору Волинки,а більш ризикованим гравцям на Х2...
букмекер Показати IP 10 Серпня 2013 19:39
можна ризикнути і з іксом поставити на Таврію
андрiй76 Показати IP 10 Серпня 2013 23:00
Мда...Попав я,як пальцьом в небо...Шкода Кварца.Від таких х..болістів можна запросто інфаркт заробити...
Свідомий Показати IP 11 Серпня 2013 21:48
Прочитав заголовок. Прочитав текст. а РОЗВІДКА де????????? "Грунтовний" матеріал, нічого не скажеш.... Переклад із російської мови з "Футболу", от і вся цінність тексту. Далеко піде автор ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus